Kesäkurpitsa = spaghetti

zucca

Olin sanoinkuvaamattoman ylpeä itsestäni kun keksin, että kesäkurpitsasta voi tehdä ”spaghettia”. Olin täysin vakuuttunut, että nerokas keksintöni patentoidaan välittömästi ja minusta tulee käden käänteessä kuuluisa ja kaunis miljonääri. Sitten uskouduin ystävälleni keksinnöstäni ja hän romutti unelmani kertomalla, että ns. ’keksinnöstäni’ oli puhuttu jossain fitness-intoilijoiden lehdessä jo vuosia aiemmin. Ei minusta siis tullut kuuluisaa eikä miljonääriä. Onneksi minulla on sentään kauneuteni. Kauneuteni ja tämä kesäkurpitsaspaghetti.

Tämä kevyt ja kesäinen herkku on täydellinen korvike pastalle. Se on myös nerokas tapa lisätä kasvisten määrää ruokavaliossa.

Ainekset: (1 suuri annos)

1 kesäkurpitsa

1rkl oliiviöljyä

Ohjeet:

Aloita suikaloimalla kesäkurpitsa pitkiksi tikuiksi eli ”spaghettiksi” tai hieman leveämmäksi nauhapastaksi. Paista kuumalla öljytyllä pannulla pari minuuttia varovaisesti sekoitellen ja nauti esimerkiksi peston, chilin ja basilikan kera. Fetajuusto tai parmesaani ovat myös erinomainen lisäys tähän annokseen.

Mainokset
Avainsanat: , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: