Kirpeä kirsikkasalsa

kirsikkasalsa

Tänä vuonna päätin jo ennen kesän alkua, että aion nauttia kesän antimista ja seikkailuista enemmän kuin koskaan ennen. Olen nauttinut ja olen seikkaillut, mutta enemmänkin olisi voinut.

On monia asioita, joita olen päättänyt tehdä ja sitten jättänyt tekemättä. Monet kesälle kaavailluista aktiviteeteista tuntuvat jääneen elämän jalkoihin ja lykkääntyneet kesälle 2015 samalla kun tämä kesä katoaa nopeammin ja nopeammin. Mitä tiukemmin yritän siihen tarttua, sitä nopeammin se livahtaa sormieni läpi karkuun.

Marjoista olen kuitenkin nauttinut täysin rinnoin, ja ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin sain myös todeta, että itse poimitut marjat ovat aina parempia kuin kaupan marjat.

Tämä maukas ja monikäyttöinen kirsikkasalsa on yksi kuluneen kesän ilahduttavimmista nautinnoista, ja nerokas tapa hyödyntää kesän viimeiset kirsikat!

Ainekset:

3-4dl kirsikoita

1 punasipuli

1 limen puristettu mehu

1 valkosipulin kynsi, puristettuna

1 punainen chili

oman maun mukaan kevätsipulia tai tuoreita yrttejä

1tl valkoviinietikkaa

1tl sokeria

1tl suolaa

Ohjeet:

Pilko kirsikat, sipuli, chili ja kevätsipuli sekä mahdolliset yrtit hienoksi silpuksi ja sekoita kulhossa keskenään. Lisää limen mehu, valkosipuli, etikka, sokeri ja suola ja sekoita huolellisesti. Nauti nachojen kanssa dippinä, grillatun kanan kanssa tacoissa tai paistetun turskan kanssa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s