Aurinkoinen nektariinisalsa

nektariinisalsa

Kesän villit seikkailut ja ennätyshelteet tuntuvat vain kaukaiselta muistolta jo muutaman sadepäivän jälkeen. Harmaasta sadesäästä huolimatta kauppojen hyllyt ovat tällä hetkellä täynnä mehukkaita ja kypsiä kesähedelmiä, joista kannattaa nauttia vielä kun ehtii. Tämä helppo ja herkullinen nektariinisalsa tuo hetkessä kesän sateiseenkin päivään!

Nektariinisalsan resepti on julkaistu alunperin heinäkuussa 2012 osoitteessa antonanton.fi.

Ainekset:

3 erittäin kypsää nektariinia

1 punasipuli

2 keltaista tomaattia

puolikas chili

oman maun mukaan ruohosipulia

1 limen puristettu mehu

1rkl valkoviinietikkaa

1rkl oliiviöljyä

hyppysellinen sokeria ja suolaa

Ohjeet:

Pilko kaikki ainekset pieneksi silpuksi ja sekoita keskenään kulhossa. Lisää joukkoon limen mehu, etikka, oliiviöljy sekä sokeri ja suola. Sekoita huolellisesti ja nauti täydellisenä lisukkeena loppukesän (tai alkusyksyn) aterioilla!

Advertisements
Avainsanat: , ,

One thought on “Aurinkoinen nektariinisalsa

  1. Etsiresepti sanoo:

    Blogissasi näyttää olevan hyviä reseptejä! Mitä jos liittäisit sen meidän Etsiresepti.fi sivustoon, jotta voisimme linkittää siihen?

    Etsiresepti on ruokayhteisö, joka kokoaa reseptejä monilta suomalaisilta ruokasivuilta ja blogeilta. Monet ovat jo ilmoittautuneet tänne ja hyötyvät siitä, että annamme heille huomattavasti enemmän liikennettä.

    Liittyäksesi ilmaiseksi Etsireseptiin, klikkaa vain tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-kärkeen

    Ystävällisin terveisin,
    Etsiresepti.fi

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: