Herkullinen Roobertin Herkku

roobertin herkkuroobertin herkkuroobertin herkku

Viikonloppuni on ollut aivan mahtava. Olen syönyt pakistanilaista Iso-Roballa ja perulaista Erottajalla, päätynyt psykoosiin maailman omituisinta lautapeliä pelatessani ja nauttinut täysin rinnoin aurinkoisesta ja lämpimästä säästä. Eriskummallisen hauska viikonloppu sai kruununsa lauantai-illalla kun päädyin Lintsille Mamma Mia! -elokuvan ulkoilmanäytökseen.

Muutamaa hämäräheikkiä ja tyttöystävänsä paikalle pakottamaa tyyppiä lukuun ottamatta olin luonnollisesti ainoa mies yleisössä. Yllättävän viihdyttävä musikaali ja yön pikkutunneille lämpimänä säilynyt sää olivat mahtavia, mutta kalpenivat kuitenkin illan kohokohdalle, eli herkullisille eväilleni.

Roobertin Herkku on vastikään Viiskulmaan avattu karkkikauppa, jonne jokaisen karkkifanin kannattaa suunnata välittömästi. Nuorten sisarusten perustama herkkupuoti on samanaikaisesti kunnianosoitus samannimistä kauppaa 60-luvulla pitäneelle isoäidille ja täysin tässä ajassa elävä herkuttelijoiden keidas. Valikoimassa on runsaasti erinomaisesti valikoituja irtokarkkeja ja harvinaisempia ulkomaalaisia herkkuja, kuten esimerkiksi minulle rakkaita Good & Plenty -lakritsirakeita. Jos jossain vaiheessa hyllyyn ilmestyy vielä Sour Patch Kidsejä, saatan joutua muuttamaan sinne.

2 comments

  1. Jonna

    Kävin tuolla tänään, ihana paikka!!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: