Parsakaalipesto

parsakaalipesto

En usko, että kukaan minut läheisesti tunteva ihminen kuvailisi minua erityisen tasapainoisena henkilönä. Yleisesti ottaen olenkin useimpina päivinä jonkinlaisessa henkisessä epätasapainossa enkä oikein tiedä, miten päin olla. Tänään olen kuitenkin ollut poikkeuksellisen paljon pois tolaltani, ja se on tämän peston ansiota. En voi uskoa, että parsakaali maistuu näin hyvältä!

Ainekset:

250g parsakaalia

2 valkosipulin kynttä

1dl manteleita

kourallinen basilikan lehtiä

suolaa, mustapippuria, chilijauhetta

1dl oliiviöljyä

50g parmesaania

Ohjeet:

Aloita paahtamalla parsakaalia, valkosipulia ja manteleita öljytyllä leivinpaperilla 180-asteisessa uunissa noin 15 minuutin ajan – näin saat eniten makua irti aineksista. Sekoita paahdetut ainekset basilikan ja oliiviöljyn kanssa tehosekoittimessa ja käsittele sileähköksi seokseksi. Maista ja mausta ja viimeistele käsin sekaan lisätyllä hienoksi raastetulla parmesaanilla.

Nauti esimerkiksi pastakastikkeena tai leivän päällä levitteenä!

Mainokset
Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: