Tervetuloa, 2015!

uusi vuosi

Vuosi vaihtui omalla kohdallani erittäin miellyttävästi, uudessa kodissa hyvän ruoan ja juoman äärellä ja viihdyttävien ystävien ympäröimänä. Illan aikana vieraita kävi niin Brysselistä, Amsterdamista kuin New Yorkista asti ja eläväinen keskustelu kattoi kaiken Picassosta ja uusimmista Netflix-sarjoista virolaisiin vodkasukkiin.

Kosmopoliitti ilta jatkui aamun pikkutunneille asti ja tänään on luonnollisesti ollut uusi koti siinä kunnossa, että olisi helpompi muuttaa kuin siivota sotkut. Olo on myös ollut vähemmän mairitteleva ja peilistäkin kurkistelee väsyneen näköinen kummitus, mutta hauskaa kyllä oli. Ikkunasta heilutetut tähtisadetikkumme kalpenivat mahdollisesti loisteessa ja värikkyydessä hulppeille etu-töölöläisille raketeille, mutta minulle ne olivat pienen hetken ajan maailman loistava ja säkenöivä keskipiste.

Juhlien laannuttua ja ilotulitusten hiljennyttyä istuin hetken yksin pimeässä huoneessa ja kuuntelin uutta lempibändiäni. Hetken minustakin tuntui, että ehkä tuhlaan joskus kallisarvoisia päiviäni ei-niin-tärkeisiin asioihin. Uuden vuoden mukanaan tuomassa päivänvalossa olen kuitenkin varma, että osaan valita kauneimmat mahdolliset tavat heittää nuoruuteni hetkiä hukkaan.

One comment

  1. Hyvää alkanutta vuotta Jerry! Ja kiitos musiikkivinkistä;kävin kuuntelemassa,tykkäsin:)

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: