Pikkelöity punasipuli

pikkelöity punasipuli

Pikkelöidystä punasipulista on vaikea keksiä runollisia riimejä tai puhua ihastuttavalla intohimolla ilman, että vaikuttaa täysin tärähtäneeltä. Riittäköön siis tällä kertaa se, että olen erittäin innoissani siitä. Tämä paperilla tylsä ja mahdollisesti tarpeeton lisuke osoittaa arvonsa kun se pääsee osaksi oikeaa annosta ja kuljettaa sen porrasta korkeammalle tasolle.

Pikkelöityä punasipulia kannattaa kokeilla esimerkiksi voileivissä, hampurilaisissa ja salaateissa!

Ainekset:

1 iso punasipuli

1dl valkoviinietikkaa

(kylmää vettä)

1tl kokonaisia rosépippureita

1tl tummaa ruokosokeria

hyppysellinen suolaa

Ohjeet:

Aloita kuorimalla ja pilkkomalla punasipuli. Leikkaa se ensin pituussuunnassa poikki, sitten puolikkaat leveyssuunnassa halki. Leikkaa taas pituussuunnassa puolikuuta muistuttaviksi paloiksi. Upota sipulisilppu valkoviinietikkaan ja lisää tarvittaessa vettä kunnes sipuli peittyy kokonaan nesteeseen. Sekoita joukkoon mausteet ja anna sipuleiden marinoitua liemessä yön yli.

Mainokset
Avainsanat: ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: