Avokado-kikhernetahna / Max 30 min -keittokirja

avokado-kikhernetahna max 30 min

Tänä syksynä kauppojen hyllyille on ilmestynyt iso liuta mahtavia keittokirjoja. Itselläni on tällä hetkellä about 300 reseptiä, joita kaikista niistä kirjoista tekisi mieli kokeilla. En ole kuitenkaan ehtinyt vielä niihin, koska olen testaillut tätä yhtä reseptiä uudelleen ja uudelleen.

Kira Åkerströmin Max 30 min -kirjassa esitelty ja kirjajulkkareissa tarjolla ollut avokado-kikhernetahna on HYVÄÄ. Olen tehnyt hienoisia muutoksia alkuperäiseen reseptiin, vaikkei alkuperäinen parannuksia sinänsä kaivannutkaan. Omassa versiossani on hieman enemmän kaikkea, suureleinen kun olen.

Ainekset:

1tlk kikherneitä

2 kypsää avokadoa

puolikkaan limen puristettu mehu

2 valkosipulin kynttä

kourallinen tuoreita yrttejä (basilikaa, korianteria)

suolaa oman maun mukaan

0,5dl oliiviöljyä

0,5dl vettä

Ohjeet:

Huuhtele ja valuta kikherneet huolellisesti. Kuori ja viipaloi avokado. Sekoita kaikki ainekset keskenään tehosekoittimessa ja surauta sileäksi tahnaksi. Nauti esimerkiksi maissileivän päällä, tacojen täytteenä tai dippinä kasviksille!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s