2016

IMG_0311

Monella alkaa varmasti olla jo uudenvuoden suunnitelmat 2017 valmiina kun itse vielä totuttelen vuoteen 2016. Trendien takanakävelijä kuten aina. Tämä alkuvuosi on kuitenkin itselläni ollut niin suurta rientoa etten ole ehtinyt vielä edes viettää kuin muutaman unettoman yön kotona.

Vuosi alkoi Dubaissa, pilvenpiirtäjän katolla ilotulituksia ihaillen. Sittemmin sieltä korkealta on tultu alas ja lujaa, ja nyt 50 astetta kylmemmissä maisemissa olen taas kerran saanut mutista jäätyneiden kyyneleideni ohi, että tämä saa olla vihoviimeinen talvi, jonka asun Suomessa.

Ei tämä talvi silti täysin ole latistanut mieltäni. Olen erittäin onnellinen siitä, että on välillä joku muukin vuosi kuin 2015. Kyllä sitä jo elettiin. Vaihtelu tuntuu erittäin virkistävältä ja 2016 tuntuu erittäin hyvältä vuodelta. Sellaisen aion siitä tehdä.

Yksi kommentti

  1. Hyvää vuotta 2016 Jerry.Ja tuo teidän kylmyys on kamalaa,en yhtään kaipaa sellaista.Tsemppejä ja kestämisiin ja toivottavasti pian tulee lämpimämpää!

    Tykkää

    • Hyvää tätä vuotta sinnekin! Täällä on kyllä sisätiloissakin niin kylmä, että pakko se on kai kohta taas karata jonnekin lämpimämpään…

      Tykkää

Jätä kommentti