Postikortti Hong Kongista

hong kong 99 bonham

Olen reppumatkaillut lähiviikot Aasiassa, mutta tietenkin ilman reppua, (vähintään) neljän tähden hotelleissa yöpyen ja Michelin-tähden ravintoloissa syöden. Arvottomankin herrasmiehen on kunnioitettava itseään edes vähän. Vanhan sanonnan mukaan pitää pukeutua sen työn mukaisesti, jonka haluaisi eikä sen työn mukaisesti, jossa jo on. Sama periaate pätee mielestäni erinomaisesti myös elämään yleisesti – pitää elää sen elämäntyylin mukaisesti, jota tavoittelee; ei sen kastin mukaisesti, johon oikeasti kuuluisi. Pitää tähdätä korkealle.

hong kong sheung wan

Nyt olen palannut jo Hong Kongista kotiin, mutta jet lag vaivaa vielä sen verran etten ihan täysin osaa jäsentää kaikkea (viidessä maassa) näkemääni ja kokemaani sanoiksi. Sen voin kuitenkin sanoa, että Hong Kongin parhaan elämyksen tarjosi hotellihuoneen näkymä.

hong kong

Uteliaan luonteen ja hyvän kielitaidon omaavat yksilöt voivat kytätä lisää kuvia ja tarinoita reissustani osoitteessa comeandgogo.wordpress.com.

6 comments

 1. kerberos616

  Reblogged this on Kerberos616.

  Tykkää

 2. Huikeat näkymät Jerry.You know how to live!

  Liked by 1 henkilö

 3. Tykkään sun elämän määritelmästä: ”Pitää elää sen elämäntyylin mukaisesti, jota tavoittelee; ei sen kastin mukaisesti, johon oikeasti kuuluisi.”

  Tykkää

 4. Honkkari on mahtipaikka! Voisin viettää ikuisuuden syöden ja valokuvaten! Ja hieno blogi, vegetortillat menee heti testiin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: