Kesän vika piknik

Jopa minun kaltaiseni ikuisen kesän kannattajan on pakko alkaa hiljalleen hyväksyä ja myöntää se tosiasia, että rakas kesä 2019 on nyt olemassa vain muistoissamme. Onneksi tämä syyskuun alku on kuitenkin ollut verrattain antelias hyvien säiden ja kauniiden auringonlaskujen osalta. Vielä ehtii siis vuoden viimeiselle piknikille!

Itse olin vuoden viimeisellä piknikilläni monellakin tapaa onnekas. Sää oli mahtavan lämmin ja aurinkoinen, auringonlasku poikkeuksellisen kaunis, rantakalliot vain meidän käytössämme. Lisäksi iltaa lämmitti tietenkin myös hiljattain kotiovelle ilmestynyt viinikuljetus.

Minun sukupolveni ei enää kirjeitä lähettele samalla tavalla kuin aiemmat sukupolvet, mutta nyt minäkin löysin viimein erinomaisen syyn odottaa innolla postia – nimittäin viinipostia. Viiniposti.fi kokoaa yhteen paikkaan kaikenlaista kivaa viini-intoilijoille. Varovaisuus saattaa kuitenkin olla tarpeen; kuukausittain ilmestyvästä uutiskirjeestä saattaa helposti innostua niin paljon, että pian päätyykin viiniostoksille, viini-tastingiin tai jopa viinimatkalle!

Viinit saatu Viinipostilta. Niistä on nautittu suuresti ja vastuullisesti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: