Jerry

OTA YHTEYTTÄ / jerrynkeittiossa@gmail.com

Moi, nimeni on Jerry.

Olen kirjoittanut ruoasta jo pitkään ja ahminut sitä vielä pidempään. Ensin kirjoitin lähinnä viihdyttääkseni itseäni, sittemmin olen onnistunut huijaamaan jo useamman ihmisen maksamaan minulle kirjoittamisesta. Tällä hetkellä ansioluetteloni sisältää lukuisten ruoka-artikkelien lisäksi jo yhden Helsingin kaupunginteatterin näytelmänkin. Luonnollisesti tämä vain laajentaa harhaluulojani omasta tärkeydestäni ja sanojeni voimasta.

Tämä sivusto on suuruudenhullujen harhaluulojeni väistämätön lopputulos, synkkä ja kieroutunut matka elämäni ja keittiöni syvimpiin syövereihin. Tämä on ”Jerryn keittiössä”.

Elän syödäkseni. Haastan itseni päivä toisensa jälkeen elämään oikein, syömään hyvin ja olemaan paras mahdollinen versio itsestäni. Elämä on lyhyt ja koen velvollisuudekseni nauttia siitä täysin voimin. Suosittelen tekemään samoin.

Tekstejä toisaalla

come and go

butter + scotch

matkalla jonnekin

antonanton.fi

paista.fi

novelle.fi

Lehdissä

Pientalo ja Piha

Unelmien Talo ja Koti

Fit

K-RuokaPirkka

Miesten blogit

+

Visuaalisia väläyksiä elämästäni löytyy Instagramissa nimellä jerrykiva.

Jäikö kysyttävää?

OTA YHTEYTTÄ / jerrynkeittiossa@gmail.com

6 comments

 1. Aivan loistava ruokablogi! Suurkiitos! Toistaiseksi suosikkini on valkosuklaa mutakakku mutta aion todellakin koluta blogisi perinpohjin läpi. Kaamea nälkä jo pelkästä lukemisesta!

  Tykkää

 2. Onpas todella hieno blogi, täytyy ruveta seuraamaan! Kiitos muuten siitä vinkistä lisätä vähän salmiakkijauhetta vadelmakastikkeeseen. Pitää kokeilla seuraavan kerran kun teen ankkaa ; )

  Tykkää

 3. Onpas hieno blogi, täytyy ruveta seuraamaan! Kiitos myös siitä vinkistä lisätä salmiakki- (vai oliko se lakritsi?) jauhetta vadelmakastikkeeseen. Täytyy kokeilla kun teen seuraavan kerran ankkaa ; )

  Tykkää

 4. Hieno blogi ja laajasti kaikkea! Pidät aktiivisesti useampaa blogia? 😀

  Tykkää

 5. Marianne

  Erittäin mielenkiintoinen blogi, ruokaohjeet ja tarinat, tykkään!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s