Iltapäiväteellä Lontoossa: Conrad St. James

afternoon tea conrad st. james

Kuten pari päivää sitten jo kirjoitin, olen palannut Lontoon reissultani yhtenä palana. Sydämeni jäi kuitenkin tiukasti Lontoon kouriin. Ikimuistoisessa matkassa oli monia mahtavia kohokohtia, mutta yksi loistaa tuoreissa muistoissani poikkeuksellisen kirkkaana: afternoon tea.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun kävin perinteisellä iltapäiväteellä, mutta ei varmasti jää viimeiseksi. Conrad St. James osoittautui erinomaiseksi valinnaksi ensikertalaiselle – miljöö oli ylellinen ja perinteikäs, mutta tarjoilu oli miellyttävän rentoa ja eläväistä. Lopputuloksena oli hienostunut, mutta samalla rentouttava tunnelma.

afternoon tea conrad st. jamesTarjolla oli pieniä voileipiä perinteisestä kurkkuvoileivästä wasabilla ja kinkulla täytettyyn minileipään. Makeaa löytyi skonssien, kerman ja hillon muodossa. Iltapäivän aterian kruunasi valikoima perinteisiä brittikakkuja, joiden joukossa loisti myös oma suosikkini, Battenberg-kakku.

Conrad St. James tarjoaa kuitenkin kaiken tämän lisäksi jotain melko uniikkia iltapäiväteen loistokkaassa maailmassa: freeflowing champagne. 35 punnan hintaan sisältyy siis valikoima herkullisia pikkupurtavia ja pikkumakeita, laajalta listalta valittu ensiluokkainen tee, sekä rajattomasti Laurent Perrierin shampanjaa. Turha varmaan edes kertoa, että lähdin tältä iltapäiväteeltä poikkeuksellisen tyytyväisenä viikonlopun viettoon.

Yksi kommentti

  1. Oih, jos jotain kaipaan Lontoossa asumisen ajoilta, niin iltapäiväteetä! Hmm ja niitä ihania ruokamarkkinoita, pubeja, ravintoloita, kahviloita… 🙂

    Tykkää

  2. Päivitysilmoitus: Ruokamatkailijan Lontoo | Matkalla jonnekin

  3. Lontoossa on niin paljon mahtavaa tarjontaa, että on vaikea valita vain yhtä asiaa, jota kaipaisi eniten!

    Tykkää

  4. Minna

    Hei! Olemme lähdössä perheen kanssa kohta Lontooseen ja yritän selvittää sopivaa afternoon tea paikkaa lapsiperheelle. Googlettelin suomalaisten kokemuksia ja löysin juttusi 🙂 Conrad on hyvänä vaihtoehtona listalla. Tuo pukeutuminen rajaa kovasti vaihtoehtoja, monessa on tottakai pukukoodit. Osaatko sanoa mikä tuolla oli etiketti?

    Tykkää

    • Moikka, Minna! Conradin afternoon tea on erittäin tyylikäs, rento ja rauhallinen. Pukukoodia ei ainakaan virallisesti ole, enimmäkseen ihmisillä oli yllään jotain rennon tyylikästä ja mukavaa, kuten kauluspaitaa tai neuletta.

      Henkilökunta Conradissa on erityisen mukavaa ja koko hommaan suhtaudutaan rennolla otteella. Ainakaan itselle ei jäänyt sellainen olo, että mitään etikettiä olisi helpolla voinut rikkoa. Suosittelen erittäin lämpimästi Conradin teehetkeä!

      Tykkää

Jätä kommentti