Ensimmäinen aamiainen uudessa keittiössä

jerryn keittiössä

jerryn keittiössä

jerryn keittiössäMuutto on ohi. Olen viimein päässyt asettumaan aloilleeni uuteen kotiin ja kaikki tuntuu niin hienolta. Ensimmäisen yöni muuton jälkeen nukuin erittäin hyvin, tosin Hotelli Glo Artissa. Ensimmäinen uudessa kodissa ja uudessa keittiössä nautittu aamiainenkin lykkääntyi siis tälle päivälle. Hyvää kannatti kuitenkin ehdottomasti odottaa.

Uusi keittiö on unelmieni täyttymys. Tilava, valoisa, tunnelmallinen, ja yksi kaappi täynnä Nutellaa, toinen viiniä.

Ensimmäinen aamiaiseni tässä keittiössä oli melko yksinkertainen, avokadoa ja pecorino-juustoa kotitekoisella ruispatongilla, Helsingin Makkaratehtaan lammasmerguez-makkaraa, kookospalmusokerilla karamelisoitua pekonia, mehua ja hedelmiä. Huomattava parannus viimeaikojen aamuihin, joina aamiaiseksi on kelvannut kuusi mantelia ja lasi huoneenlämpöistä vettä.

Huonot aamiaiseni ja tylsät illalliseni eivät johdu ainoastaan muutosta, ihan kaikkea en voi laittaa sen syyksi. Lähiaikoina on tuntunut siltä kuin olisin hukannut inspiraationi aivan täysin. Ehti kulua viikkoja niin etten tehnyt keittiössä juuri mitään. Sitä kaipasinkin. Taukoa jatkuvasta ruoanlaitosta ja leipomisesta. Nyt olen kuitenkin saanut ladattua akkujani ja metsästettyä uutta inspiraatiota keittiökokeiluihin. Nyt, uudessa kodissa, uudessa keittiössä ja uudessa mielentilassa olen valmis.

Yksi kommentti

  1. Onnea vaan uuteen kotiin!

    Tykkää

  2. Onnea uuteen keittiöön – kivalta näyttää! Ja tollasen aamiaisen huolisin minäkin mieluusti 🙂

    Tykkää

Jätä kommentti