Matkamuistoja Jordaniasta

treasury petra jordania

Jordania ja varsinkin Petra oli ollut toivelistallani jo pitkään. Välillä tuntui siltä, että tämä on tuomittu yhdeksi niistä unelmista, jotka eivät pääse toteutumaan. Tänä vuonna pääsin kuitenkin viimein Indiana Jonesin jalanjälkiin, tutustumaan tuhansia vuosia vanhaan kalliokaupunkiin sekä Jordanian ruokatarjontaan. Kumpikaan ei tuottanut pettymystä.

petra jordania

Reissu oli kaikin puolin wellness-henkinen, alkoholiakaan kun ei helpolla saanut mistään. Nukuin univelat pois, kävin salilla kahdesti päivässä, rentouduin poreammeessa ja söin absurdin määrän hummusta, halloumia ja baklavaa. Kaikki matkan aikana kertynyt wellness tosin katosi yhdessä villissä Helsingin yössä ja nyt olen taas palautunut normaalitilaan, ihmisraunioksi. Onneksi huomenna on edessä seuraava, vuoden viimeinen, reissu.

Petrasta ja muista kansainvälisistä seikkailuistani ja selkkauksistani löytyy lisää kuvia ja kertomuksia (englanniksi) osoitteesta comeandgogo.wordpress.com, kannattaa käydä kurkkaamassa ja varastamassa inspiraatiota vaikka omiin reissuihin!

3 comments

  1. Hienot kuvat englanninkielisessä blogissasi. Tunnen niin monta Petran kävijää,mutta itse en ole siellä ollut,eikä se edes ole kaukana…

    Tykkää

  2. Petra on ehdottomasn kiistattomasti yksi legendaarisimpia paikkoja maan päällä. Kokemuksena niin absurdi, että joutuu toistuvasti ihan muistuttamaan itseään, ettei nyt todellakaan kävellä missään Universalin studion kulisseissa vaan ihan oikeassa historiallisessa paikassa x

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: