Taste of Helsinki 2015

taste of helsinki 2015

taste of helsinki

Taste of Helsinki on ollut yksi kesäisen Helsingin ehdottomista lempitapahtumistani siitä asti kun se alunperin kesäkalenteriin ilmestyi vuonna 2012. Jokavuotinen tapahtuma on kasvanut ja kehittynyt vuosi toisensa jälkeen ja tänään se on monin tavoin aivan erilainen kuin aikoinaan. Annokset ovat arvokkaampia, mutta myös suurempia. Enää ei ole niin helppo maistella kymmentä annosta, mutta toisaalta annokset tuntuvat kekseliäämmiltä ja raaka-aineet laadukkaammilta.

taste of helsinki 2015

taste of helsinki 2015

taste of helsinki 2015

taste of helsinki 2015

taste of helsinki andre clouet champagne le clos

Haltaste of helsinki 2015uaisin kertoa tapahtuman suosikkiruoistani ja luvata, että kokeilen itse samankaltaisen annoksen valmistamista lähipäivinä. Tänä vuonna kesäinen tunnelma vei kuitenkin mennessään ja omaksi suosikikseni muodostui shampanjateltta.

André Clouet’n Les Clos 2006 ja Jacquessonin No. 738 olivat siis tänä vuonna suosikkiannokseni Taste of Helsingissä. Se ei kuitenkaan tarkoita etteivätkö ruoat olisi olleet herkullisia, sitä ne nimittäin lähes poikkeuksetta olivat. Minun kesäni jatkuu kuitenkin seuraavan annoksen metsästyksessä, eikä tässä enää nälkä ole.

Kuplivin terveisin, J

Yksi kommentti

  1. Päivitysilmoitus: Ruokablogi Jerryn keittiössä 2014-2017 – Jerry Kivelä

Jätä kommentti