Maailman rumin piparkakkukylä

piparkakkutalo piparkakkukylä

Hetkinen, miten nyt on muka jo joulukuu? En huomannut edes marraskuun alkavan vielä ja nyt pitäisi muka yhtäkkiä sietää kaameita joululauluja jokaikisessä kaupassa seuraavat kolme viikkoa. Tunnen jo kyynerpäät (tai lastenkärryt) edellä kulkevat stressaantuneet joulushoppailijat kylkiluissani. Alan ymmärtää, miksi joulun alla juodaan niin paljon hehkuviiniä.

Itse yritin kyllä tänä vuonna virittäytyä joulutunnelmaankin – tein elämäni toisen piparkakkutalon. Ensimmäinen yritys oli kaikin tavoin karvas epäonnistuminen, eikä tällä jälkimmäisellä kerrallakaan kyllä mitään suurta voiton tunnetta tullut. No, yritinpä kuitenkin. On sentään erkkeri-ikkunat ja itse tehdyt kuusipuut edustalla ja sisälle saa kynttilöitäkin!

On myös hyvä muistaa, että piparkakkukyläni ei ole tarkoituskaan olla perinteinen ja funktionaalinen piparitalo. Sen sijaan luomukseni on oma tulkintani ja näkemykseni 1800-luvun eurooppalaisesta kylästä Hollywood-lavasteina piparkakkutalona. Se on taidetta.

 

8 comments

 1. Hienohan siitä tuli. Ja kyllä, hehkuviini on parasta joulukuussa!

  Tykkää

 2. Eihän tuo nyt niin ruma ole.

  Tykkää

 3. Se on niin ruma, että se on kertakaikkisen tyrmäävän ihana. Pilkuntarkka pikeerikuorrutus on p***eestä. Tai sitten niiden tekijöillä on yliluonnollisia kykyjä!

  Tykkää

 4. Sievä tuo on, etenkin mun viimevuotiseen verrattuna, rantabungalow oli oman rimani komein alitus :D. Maukkain sen sijaan on ollut kokonaan lakritsista tehty, se sentään tuli syötyä :).

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: