Kakkugallerian kakkubuffet

kakkugalleria kakkubuffet

Tässä maailmassa on harvoja asioita, jotka tekevät minut niin onnelliseksi kuin kakkubuffet.

Muutin hiljattain uuteen naapurustoon, enkä ole ollut varma, mitä mieltä tästä Punavuoresta oikein pitäisi olla. Yhtenä päivänä uusia lähikatuja kierrellessäni bongasin kuitenkin pienen kyltin erään leipomon ulkopuolella. Ehdin jo kävellä sen ohi ennen kuin sisäistin sen sanomaa. Kakkubuffet.

Siinä ei kauaa tarvinnut pohtia, ylensyönti kun on rakkain harrastukseni ja suurin lahjani. Olin pakahtua intoon jo sisään astuessani. Kaikkialla kakkuja. Aloitin sitruuna-marenki-piiraalla, sitten vähän sacheria, seuraavaksi mango-juustokakkua. Oli vielä tosi hyvä olo. Toinen lautasellinen perään. Sokerihumala huipussaan. Kolmas lautasellinen. Neljäs.

Jossain vaiheessa oli kuitenkin pakko luovuttaa, myöntää oma tappionsa ja kakkujen voitto. Erilaisia vaihtoehtoja oli niin paljon etten pystynyt kaikkia edes maistamaan. Sinänsä en koe menettäneeni mitään, ainakin tällä kertaa kun tarjolla oli valitettavasti varmaan viittä erilaista moussekakkua ja saman verran hyytelöjuustokakkuja, ja ne kun eivät minun maailmassani mitään oikeita kakkuja ole.

Oli tämä kuitenkin hieno elämys, ja varmasti kokeilen uudelleen joskus jos kakkuvalikoima vähän monipuolistuu/vaihtuu. Jos löytyy muita kakkujen/ahmimisen faneja niin Kakkugallerian kakkubuffet löytyy osoitteesta Fredrikinkatu 41 ja hintaan 12,50€ sisältyy kahvi tai tee!

 

Yksi kommentti

  1. Oikea kakkufanin paratiisi:)

    Tykkää

Jätä kommentti