Herkkuöverit Linnanmäellä

Elämässäni on ollut paljon suuria ja ikimuistoisia tähtihetkiä. Olen kiivennyt vuorille ja sukeltanut koralliriutoille, yöpynyt maailman hienoimmissa hotelleissa ja telttaillut suomalaisen luonnon helmassa, olen rakastanut ja elänyt. Tällä viikolla saavutin kuitenkin aivan uudenlaisen onnellisuuden tason – osallistuin Linnanmäen hattarakouluun.

Ymmärrän, että tämä saattaa kuulostaa aikuisehkolta mieheltä hieman erikoiselta, mutta olin ihan vilpittömästi haltioissani kun minut kutsuttiin tutustumaan Lintsin kesäherkkuihin. Kutsun mukaan luvassa olisi ainakin donitseja, pirtelöitä ja hattaraa – tiesin siis jo etukäteen, että luvassa on hyvä päivä. Jotenkin se huvipuiston hulvaton tunnelma vei kuitenkin mennessään ihan täydellisesti, ja pian olinkin kuin yli-innokas ja lääkityksensä unohtanut ADHD-lapsi.

Ei edes hävetä myöntää, että vedin totaaliset överit kaikkea: hattaraa, donitseja, naurettavan övereitä överipirtelöitä, karkkia… Elämäni paras päivä, kunnes yhtäkkiä minulle tuli täysin ilman syytä hieman paha olo. En silti suostunut uskomaan sitä vanhaa sanontaa ahneita odottavasta lopusta ja vedin vielä hieman lisää herkkuja päälle. Menetetyn lapsuuden uudelleen eläminen saattaa olla ajoittain kivuliasta, mutta oli se hauskaakin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: