Kevätaurinko on tällä viikolla paistanut niin kirkkaasti ja lämpimästi, että jopa synkkä sydämeni on alkanut sulaa ikijäästään. Viimeinenkin kohme katosi eilen kierrellessäni Töölön ilta-auringossa kylpeviä katuja kun huomasin, että ilmassa tuoksuu kevät.
Samalla huomasin, että monet viettivät aurinkoisen lauantain kunniaksi vuoden ensimmäisiä piknikejään. Itse en ole valitettavasti vielä ihan niin pitkällä, mutta tänään päätin tehdä kotibrunssille yhtä suosikkisalaattiani, joka yhdistää mehevän ja makean vesimelonin, viilentävän kurkun, kermaisan avokadon ja suolaisen fetan täydelliseksi piknik-evääksi.
Ainekset:
Neljännes vesimelonista
Puolikas kurkku, kuorittuna
1 avokado
feta-juustoa
kevätsipulia ja ruohosipulia
mustapippuria
oliiviöljyä
Ohjeet:
Kuutioi kaikki ainekset suurinpiirtein samankokoisiin paloihin ja asettele lautaselle. Ripottele päälle maltillinen määrä oliiviöljyä, silputtua kevätsipulia ja ruohosipulia sekä rouhittua mustapippuria. Nauti sisällä tai ulkona!
Ihana salaatti:) Muuten,julkaisin oman papubrownieohjeeni.
TykkääTykkää
Kävinkin niitä jo kuolaamassa, näyttää todella herkullisilta!
TykkääTykkää
Hauska muoto tuo! Tässä on mun suosikkiaineksia, pitääkin kokeilla miltä maistuvat yhdessä. Avokadoon nyt jostain syystä oikein himo!
TykkääTykkää
Yllättävän hyvin ne sopivat yhteen, erilaiset maut ja koostumukset tuo kivaa kontrastia!
P.s. Itselläni on myös paha avokadoriippuvuus…
TykkääTykkää