Keväinen kuutiosalaatti: vesimelonia, fetaa, kurkkua ja avokadoa

vesimeloni-fetasalaatti

Kevätaurinko on tällä viikolla paistanut niin kirkkaasti ja lämpimästi, että jopa synkkä sydämeni on alkanut sulaa ikijäästään. Viimeinenkin kohme katosi eilen kierrellessäni Töölön ilta-auringossa kylpeviä katuja kun huomasin, että ilmassa tuoksuu kevät.

Samalla huomasin, että monet viettivät aurinkoisen lauantain kunniaksi vuoden ensimmäisiä piknikejään. Itse en ole valitettavasti vielä ihan niin pitkällä, mutta tänään päätin tehdä kotibrunssille yhtä suosikkisalaattiani, joka yhdistää mehevän ja makean vesimelonin, viilentävän kurkun, kermaisan avokadon ja suolaisen fetan täydelliseksi piknik-evääksi.

Ainekset:

Neljännes vesimelonista

Puolikas kurkku, kuorittuna

1 avokado

feta-juustoa

kevätsipulia ja ruohosipulia

mustapippuria

oliiviöljyä

Ohjeet:

Kuutioi kaikki ainekset suurinpiirtein samankokoisiin paloihin ja asettele lautaselle. Ripottele päälle maltillinen määrä oliiviöljyä, silputtua kevätsipulia ja ruohosipulia sekä rouhittua mustapippuria. Nauti sisällä tai ulkona!

Yksi kommentti

  1. Ihana salaatti:) Muuten,julkaisin oman papubrownieohjeeni.

    Tykkää

  2. Merja

    Hauska muoto tuo! Tässä on mun suosikkiaineksia, pitääkin kokeilla miltä maistuvat yhdessä. Avokadoon nyt jostain syystä oikein himo!

    Tykkää

Jätä kommentti