Tunnelmallinen Telliskivi

dsc_0022-1

telliskivi tallinna

Olen jo pitkään ollut suunnattoman kateellinen siitä, että Tallinnalla – toisin kuin Helsingillä – on ihan oikea historiallinen vanha kaupunki. Nyt etelänaapurin pääkaupungilla on myös jotain muuta, josta olen erittäin kateellinen – elävä industriaalinen trendikorttelisto.

Telliskivi sijaitsee vain kivenheiton päässä Tallinnan vanhasta kaupungista, mutta tunnelma muuttuu hetkessä somasta turistirysästä berliiniläistä henkeä huokuvaan teollisuusalueeseen.

Alueella on hauska kierrellä ympäriinsä ihaillen uniikkia arkkitehtuuria ja yksityiskohtaisia graffiteja, mutta vanhojen talojen ja katutaiteen lisäksi Telliskiveen kannattaa suunnata ruoan ja juoman takia!dsc_0033-1

F-Hoone on alueen ravintoloista oma suosikkini. Rento ravintola tarjoaa ainutlaatuista tunnelmaa, mahtavaa palvelua sekä ronskin herkullista ruokaa. Varenyky-nyytit ja virolainen limppu juuston ja valkosipulikastikkeen kanssa kannattaa ainakin käydä maistamassa! Viinilista on erinomainen ja suomalaisiin ravintoloihin tottuneelle kaikki tuntuu lähes ilmaiselta.

dsc_0042

dsc_0106

Pudel & Pokaal jakavat iloisen ja aurinkoisen terassin, jossa saa vielä lokakuussakin taistella parhaista paikoista. Ensimmäinen keskittyy laatuoluisiin ja jälkimmäinen viineihin.

dsc_0127

dsc_0053

dsc_0081

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: