Jerryn keittiössä on nyt KAKKUA + SIRKUSHUVEJA

Syksy on muutoksen aikaa. Juuri nyt on paras aika kokeilla jotain uutta, jännittävää, jopa pelottavaa.

Luonto uusii itseään tällä hetkellä kauniin kuoleman kautta; puiden lehdet vaihtavat väriään, sitten putoavat maahan. Mitään uutta ei voi saada ilman, että luopuu jostain vanhasta. Siksi myös tätä blogia kohtaa nyt kaunis kuolema.

Jerryn keittiössä on kuollut, kauan eläköön Jerryn keittiössä!

Jatkossa jatkamme Kakkua ja sirkushuveja -nimellä. Samalla blogin konsepti uusiutuu hieman, soveltuakseen paremmin uuteen elämänvaiheeseen, jossa olen huomannut viettäväni vähemmän aikaa keittiössä ja enemmän maailmalla. Jatkossa reseptien lisäksi luvassa on siis monenlaista muuta viihdettä, jonka avulla voi edes hetkeksi yrittää unohtaa oikean maailman haasteet ja murheet.

Reilun viiden vuoden jälkeen on ehdottomasti aika kokeilla jotain uutta, mutta samalla haluan pitää aiemmin parhaiten toimineesta lujaa kiinni. Uuden rakentaminen on usein haastavampaa kuin vanhan tuhoaminen. Kertokaa siis rohkeasti jos kohtaatte blogissa jonkinlaisia ongelmia. Niitä varmasti tulee vastaan, lupaan sen. Pyrin reagoimaan niihin mahdollisimman nopeasti ja korjaamaan kaiken mahdollisimman toimivaan muotoon.

Tervetuloa mukaan uuteen alkuun!

– Jerry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: