Halloween lähestyy – ja tuo kurpitsakauden parhaat herkut mukanaan!

Halloween on vuoden taianomaisinta aikaa. Se on aina ollut suosikkijuhlapyhäni, monestakin syystä. Ensinnäkin, lokakuun pimenevinä syysiltoina on hienoa kerätä energiaa mielikuvituksellisista tarinoista ja perinteistä, jotka auttavat lykkäämään pimeyttä vielä hieman pidemmälle tuonne alkutalveen. Juhlan perimmäinen tarkoitus, eli aiempien sukupolvien ja vainajien muistaminen ja kunnioittaminen, on myös mielestäni yksi kaikkein kauneimmista syistä juhlalle. Ja sitten on tietenkin vielä kaikki ne karkit. Kasoittain ja kasoittain karkkeja. Täydellistä.

Lisäiloa halloweeninodotusaikaan voi repiä myös monipuolisista ja herkullisista kurpitsoista. Nyt kun kaikki ovat käyneet kurpitsapelloilta hakemassa itselleen sen täydellisen kurpitsan, niitä voi alkaa kaivertaa karmivan kauniiksi lyhdyiksi!

Ohjeet kurpitsalyhdyn kaivertamiseen löydät esimerkiksi täältä!

Kun täydelliset kurpitsalyhdyt on kaiverrettu, on aika hyödyntää niiden herkulliset sisukset. Kurpitsa taipuu moneen maukkaaseen muotoon – kokeile sitä esimerkiksi keitoissa, hummuksessa, pullassa tai kakussa!

OHJE: kookoksinen kurpitsakeitto

OHJE: mausteinen kurpitsakeitto + kalkkunapyörykät

OHJE: pähkinäinen kurpitsa-bostonkakku

OHJE: mausteinen kurpitsakakku

Herkullista halloweeninodotusaikaa kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: