Poro-rieskarullat

poro-rieskarulla

Heräsin eilen neljältä aamulla katsomaan erittäin pienellä budjetilla tehtyä TV-elokuvaa entiseen kotikaupunkiinsa muuttavasta naisesta, joka rakastuu komeaan – mutta kirottuun – kummitukseen. Elämäni on siis täysin vakaalla pohjalla.

Päiväni jatkui hienoissa merkeissä kun leikkasin itse omat hiukseni ja huomasin näyttäväni nyt aivan samalta kuin Jennifer Jason Leigh Single White Female -leffassa.  Lesbahtava polkkatukka päässä oli kuitenkin vielä melko siedettävää olla olemassa, kunnes kuulin Carrie Fisherin kuolleen. Yleisesti ottaen en voi käsittää ihmisiä jotka suhtautuvat voimakkaasti kuuluisuuksien kuolemaan, aivan kuin nämä olisivat olleet heille jotain tuttuja. Itse en osaa suhtautua edes läheisteni kuolemaan. Tällä kertaa kuitenkin sattui ja pahasti. Prinsessa Leia oli tietenkin jokaisen nörttilapsen suurin ihastus ja/tai esikuva, mutta haastattelujen ja lukuisten kirjojensa perusteella hän oli myös sellainen ihminen jonka kaveri olisi halunnut ihan oikeasti olla. Ja mitä Gary nyt muka tekee?

Onneksi on sentään joulun jämäruokia vielä jäljellä. Näitä pororullia rouskuttaessa voi hetkeksi unohtaa julman maailman ja keskittyä meditatiiviseen makunautintoon.

Ainekset:

rieskoja

tuorejuustoa

pilkottua paprikaa

revittyä rucolaa

silputtua purjoa

100g kylmäsavustettua poroa

Ohjeet:

Voitele rieskat yhdeltä puolelta anteliaasti tuorejuustolla. Kokeile halutessasi useampaa eri makua tai turvaudu maustamattomaan ja anna poron aromien loistaa. Ripottele kaikkia aineksia hillitty kerros rieskan päälle, jättäen yhdestä päädystä pari senttiä tyhjäksi pelkkään tuorejuustoon peitettynä. Rullaa tiiviiksi rullaksi, leikkaa muutaman sentin paksuisiksi viipaleiksi ja nauti!

P.s. Rieskarullien kanssa mahdollisuudet ovat rajattomat, eli kokeile rohkeasti erilaisia vaihtoehtoja!

Jätä kommentti